charlotte
|
20.04.2018. - 01:53:42
Pilnai tau pritariu, kad su fantazijomis nereikia skubėti

, turi tam apsispręsti. Iš savo patirties galiu pasakyti, tam rengiausi ilgoką laiką, kol su partneriu sutarėme, kad laikas jau būtų pradėti ir šĮ malonumą. Matydavau šio malonumo stygių žmoguje kuriam nebuvau abejingas. Malonindavau ranka užbaigdamas, jausdavau kvapą kurio būdavo baugu pajusti skonį.. suveikė taisyklė " nemoki- išmokysiu, nenori - priversiu". Dažnai pažaisdavome griežtesnį dėdę ir neklusnią lervą, gaudavau diržiuko prieš seksą po sekso, tačiau trūkdavo tos pilnos laimės, nepilnavertis nuolankumas buvo barjeras kurį peršokau dresūros pagalba. Sutarus susitikti atėjęs suradau mano "dėdulę" ne vieną, bet su draugu tokiu pat solidžiu kaip ir jis. Nebuvo pasilabinimo buvo tik žodžiai eik nusimaudyk, išsivayk dantis, apsirenk savo kurviskus apdarus ir atnešk iš miegamojo naują botagą. Botagas man buvo naujena, tokia pat baugi kaip ir sperma mano burnoje. Atnešiau ir benešant pats nejaučiau kaip iš jaudulio man pačiam nubėgo iš ne stačio. Jaučiau kad kojinės tikrai sušlapusios paties sperma. Botagą pilnomis ašarų akimis teko atiduoti svečiui ir tada supratau, kad šį kartą pasiteisinimų"neskanu, gal nereikia" nebus kaip nebus ir pasigailėjimo. Pamoka pavyko

, išmokė kad nenubėgtų pro šalį nė vienas spermos lašiukas. Pajutau kad man tas patiko, žinoma to nedaryčiau su bet kuo kad vien tik kažkam nugriaužt, bet su to malonumo vertu partneriu yra gera malonintis. Pamokos rezultato pasiekiau su keleto dienų negalėjimu ilgiau sėdėti

)... taip kad tikslas visad pateisina priemones kurių pagalba gali tobulėri .